WordPress

2014 Yılının En İyi Video Temaları

Eğer WordPress de video merkezli bir site oluşturmak istiyorsanız, o zaman video içeriğinin ilgi çekici ve interaktif biçimi destekleyen bir temaya ihtiyacınız var demektir. Çoğu WordPress teması birden çok yazı formatı için tasarlanmıştır. Bazen bu özellikler çoğunlukla video içeriği ile bir site kurmak için yeterli olmayabilir. Bu makalede, en iyi WordPress video temalarından bazılarını el ile seçtik. Bu başlamanıza yardım olacaktır.

1. ModernMag

Modern Mag - A Magazine style WordPress theme for Video sites

Modern Mag ThemeLab tarafından oluşturulan tam duyarlı mobil dostu bir WordPress teması. Hız için optimize edilmiş.

2. onPlay

onPlay video theme by WPZoom

HTML 5 ile oluşturulmuş dergi tarzı bir tema. Kategorileri sekme özellikli ekleyebiliyorsunuz.  Aynı zamanda yazı ve sayfalara farklı öğeler eklemek için kısa kodlar ile birlikte geliyor.

3. Vidiho

Vidiho - WordPress video theme

HD videoları görüntüleyebileceğiniz güzel bir blog teması. Vidiho ana sayfasında büyük slider ile birlikte geliyor. Başka bir özelliği bir küçük video görseline tıklandığında, video, lightbox popup olarak açılıyor. Bunun dışında kısa kodlar, sayfa düzenleri, bileşenler ve sosyal medya entegrasyonu gibi  birçok özellik ile birlikte geliyor.

4. VideoGrid

VideoGrid

VideoGrid, zengin medya içerik paylaşımına yardım edecek müthiş bir video teması. Koyu ve aydınlık renk kombinasyonları ile geliyor. Ayrıca görüntü ve videolar için jQuery lightbox entegre edilmiş. Başka bir güzel özelliği, sayfa yüklenirken en çok yorumlanan yazıları vey en çok beğenilenleri sıralayabilmeleri için filtre kullanılması.

5. VideoCraft

VideoCraft WordPress Theme

InkThemes tarafından çıkarılan VideoCraft, zengin özellikli bir video teması. Bu responsive tema iki farklı renk arayüzü ile birlikte geliyor. Ana sayfada popüler ve ilgili videoları gösteren bir slider yer alıyor. Ayrıca kolayca kendi video ve ses dosyalarınızın yüklenmesine olanak sağlıyor.

6. eVid

eVid - WordPress Video Theme

Elegant Themes tarafından tasarlanan bir video bloglama teması. eVid, iki farklı renk arabirimi ile birlikte geliyor. Özel bir tasarıma sahip. Ana sayfada ise hoş bir slider yer alıyor.

7. Videozoom

Videozoom theme

Videozoom, üç renk arabirimine sahip.

8. Amped

Amped Theme by StudioPress

Ampe, StudioPress tarafından tasarlandı.

9. Sundance

Sundance - Free WordPress Video Theme

Sundance, ücretsiz bir wordpress video temasıdır. Minimalist bir tasarıma sahip olan anasayfada bir slider yer alıyor.

10. Socially Awkward

Socially Awkward - Free WordPress Media Theme

Tüm standart WordPress özelliklerini destekliyor. Biçime dayalı içerik özelliği için tasarlanmıştır.

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et