WordPress

2014 WordPress İndirimleri

Favori WordPress ürün ve hizmetlerin çoğu bu yıl inanılmaz indirimler sunuyor. WordPress için tam bir fırsat zamanı diyebilirim. Bu fırsatları bulmanıza yardımcı olmak istedim ve 2014 için en iyi WordPress kampanya fırsatları ve indirimlerini sizler için seçtim.

Unutmayın! Bu fırsatlar sürelidir. Yeni fırsatlardan haberdar olmak için bizi takip edin.

%35 OptinMonster İndirimi

OptinMonster

OptinMonster, Syed Balkhi tarafından oluşturulan bir eklentidir. E-posta abonesi artırmak için kullanılır. Kolayca pop-up ve optin formları oluşturmanıza olanak sağlar ve çıkış niyetinde olan kullanıcılar için akıllı kullanıcı hedefleme gibi güçlü özellikleri ile birlikte gelir.

%35 indirim için bu kodu kulanın: BF2014

%35 OptinMonster indirimi

%35 Soliloquy İndirimi

Soliloquy

Soliloquy, piyasadaki en iyi wordpress slider eklentisi diyebilirim. Tamamen responsive, hızlı ve kullanımı süper kolay.

%35 indirim için bu kodu kulanın: BF2014

%35 Soliloquy indirimi

%35  Envira Gallery İndirimi

Envira Gallery

Envira Gallery, en iyi responsive WordPress galeri eklentilerinden biridir. Diğer resim galerisi eklentilerini beğenmiyorsanız, Envira süper hızlı ve kullanımı çok kolay. Eklenti, duyarlı tasarımı, lightbox ve slayt show işlevselliği ve özel CSS gibi özellikleri ile dolu geliyor.

%35 indirim için bu kodu kulanın: BF2014

%35 Envira Gallery indirimi

NOT: Yukarıda verilen bu kuponlar 1 Aralık tarihine kadar geçerlidir.

%70 Siteground İndirimi

siteground

Siteground, en iyi WordPress hosting sağlayıcı seçimlerinden biridir. Bu yıl Siteground, %70 indirim sunuyor.

Bu kampanya 1 Aralık tarihine kadar geçerlidir.

%70 Siteground indirimi

$1 WordPress Hosting + Godaddy den Ücretsiz Domain

Godaddy, dünyadaki en büyük domain kayıtcısı ve wordpress hosting sağlayıcılarından biridir. Onlar hızlı ve güvenli olduğu kadar yeni başlattıkları kampanya ile aylık 1$ dan başlayan fiyatlarla WordPress Hosting sağlıyorlar. Gece yedekleme, güvenlik duvarları, malware tarama, DDoS koruması, otomatik WordPress güncellemeleri, son derece verimli önbelleğe alma kuralları gibi özellikler içeren hosting paketi piyasadaki en uygun fiyatlara ev sahipliği yapıyor.

Bu kampanya için kupona gerek yok.

WordPress Hosting satın almak için buraya tıklayın.

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et