Eğitim

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 5. ve 6. Sınıf 2022-2023 Yıllık Planları

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi yıllık planları düzenli olarak her eğitim öğretim yılı başında blogumda paylaşıyorum.

2022-2023 eğitim öğretim yılı Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Ortaokul 5. ve 6. Sınıf Yıllık Planları hazır. Bu eğitim öğretim yılında okulumda sadece 5. ve 6. sınıfların dersine giriyorum. Bu yüzden sadece 5 ve 6’lar için yıllık plan hazırladım.

Bu yazıda, Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimiz, ortaokul 5. ve 6. sınıfların yıllık planlarını indirip düzeltmelerini yapabilirler.

Emeğe saygı! Bir teşekkür yorumu bırakarak bu sayfadan ayrılmanız benim için bir motivasyon etkisi yapıyor. Akabinde paylaşım yapmaktan daha keyif alıyorum.

NOT

Bu planlar, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı‘nın 24/01/2018 tarih ve 47 sayılı kararıyla kabul edilen Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi (5 ve 6. Sınıflar) Öğretim Programı‘na göre hazırlanmıştır.

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et