Eğitim

2020-2021 Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 2. Dönem Yazılı Soruları

5. 6. 7. ve 8. sınıflar için güncel 2. dönem Bilişim Teknolojileri Dersi yazılı soruları, kendim hazırladığım ve kullandım. Yazılı sınav soruları; çoğunlukla çoktan seçmeli, boşluk doldurmaca, doğru/yanlış, eşleştirme ve klasik soruların hepsini barındırmaktadır. Yeni öğretim programına ve müfredatına uygun olarak kendi hazırladığım sorulardır.

NOT

Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’nün 24.03.2021 tarihli “İkinci  Dönem Sınav Uygulamaları” konulu resmi yazısı ile 2020-2021 eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında uygulanacak yüz yüze ve uzaktan eğitim faaliyetleri ile ikinci dönem puanlarının yönetmeliğin ölçme ve değerlendirme hükümleri esas alınarak verileceği ve bütün risk gruplarındaki illerde tüm sınavların yüz yüze gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Buna göre; ilgili yazılarda belirtilen tüm risk gruplarındaki illerde yüz yüze eğitime devam eden okul ve sınıflarda sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılacağı bildirilmiştir.

Özenle hazırladığım 2020-2021 öğretim yılı Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 2. dönem yazılı soruları, bu yazıda Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin faydasına sunulmuştur.

2020-2021 Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 2. Dönem Yazılı Sınav Soruları

5. SINIF Yazılı Soruları

6. SINIF Yazılı Soruları

7. SINIF Yazılı Soruları

8. SINIF Yazılı Soruları

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et