SEO

Bulanca – 2013 SEO

Zaman uçup gidiyor. 2013 yılını da geride bıraktık. Maya takviminin kıyamet tarihini de geçmişte bıraktığımıza göre takvimleri tekmelemeye devam edeceğiz :) Yeni yılı selamlarken 2013 yılında birçok SEO stratejilerini izledik, gözlemledik. Blog sitemde SEO çalışmaları için birçok optimize yaptım. Google Analytics sayesinde ihtiyaç duyduğum tüm değerleri izledim. İçerik pazarlama konusunda sizlere faydalı makaleler sundum. Güçlü yazılar üretmeye ve kullanıcı dostu yazılar yazmaya çalıştım. Kullanıcı-dostu içerik biçimlendirme ile abone sayımı artırmaya çalıştım. Sosyal medya aracılığı ile sosyal sinyaller vermeye çalıştım. Twitter ağını bu yıl oldukça yoğun kullandım. Site hızını artırmak için çeşitli yöntemler kullandım. Site yüklenme hızını istediğim seviyeye ulaştırdım.

SEO öğrenmek kolay olabilir. Eğer SEO çalışması yapmaya çalışıyorsanız para ve zaman harcamak zorunda değilsiniz. Bu konuda hazırladığım powerpoint sunularını da sizlerle paylaştım. Ücretsiz Powerpoint SEO dersleri için buraya ve buraya mutlaka göz atın!

2014 yılında da değişiklikler mutlaka olacak. İyileştirme çalışmalarına devam edeceğim. Bu yüzden heyecanlıyım! Heyecanımı da 5 yılı aşkın bir süredir koruyorum. Size çok şey borçluyum. Böyle müthiş bir okuyucu ve takipçi kitlesine sahip olduğum için mutluyum ve bunun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederim!

seo 2013

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et