Genel

2015 Yılının Beklenen Oyunları

2015 yılında hangi oyunlar gelecek? Oyun severler en çok bu sorunun cevabını merak ediyor. İşte 2015 yılının beklenen oyunları.

BATTERFIELD HARDLINE’DE ASKER YOK

hardline

Batterfield 5 yerine, yapımcı firma bir ilke imza atarak oyunun içinden askerleri çıkardı ve polisleri koydu. Batterfield Hardline oyunu, polis suçlu ikilisi üzerine kurulu. Polis olarak suçluları yakalamak için oradan oraya koşacağız. Ayrıca sadece kimliğimizi göstererek suçluları yakalama imkânımızda olacak. Batterfield Hardline oyununun çıkış tarihi ise 19 Mart 2015.

Beklenmedik şekilde piyasaya çıkışı haziran ayına ertelenen Batman: Arkham Knight oyunu, Batman hayranlarını ve Yarasayı özleyenleri memnun edecek gibi duruyor. Açık dünya şeklinde olan oyunda Batmobili kullanabileceğiz. Hatta bu araçla savaşlara bile girebileceğiz. Bir FPS oyunu olan Evolve, ilginç bir oyun konseptine sahip.4 kişilik bir ekip var. Bu ekipten bir kişi oyundaki yaratığı yönetiyor. Diğerleri ise yaratığa karşı savaşıyor. Eğer canavara karşı savaşıyorsanız haritaları çok iyi bilmeniz gerekiyor. Karşı taraftaysanız canavarı güçlendirmeniz ve büyütmeniz lazım. Evolve oyunun çıkış tarihi 10 Şubat 2015.

THE WITCHER 3: WILD HUNT MERAKLA BEKLENİYOR

The-Witcher-3

Geçen yılın en çok beklenen oyunlarından olan The Witcher 3,çok büyük bir RPG oyun olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Görselliği mükemmel olan oyunun multiplayer kısmı bulunmuyor. Ancak buna gerek yok gibi. Zira oyun multiplayer kısmına gerek duymayacak kadar heyecanlı. The Witcher 3 oyununun çıkış tarihi ise 19 Mayıs 2015.Bu ayın sonunda piyasaya çıkacak olan The Order1886,çok parlak bir oyun olmasa da aksiyonu çok güçlü. Özellikle PS4 sahibi oyuncuların keyif alacağı The Order1886,etkileyici bir atmosfere sahip.

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et