WebMaster

En Yüksek TBM Anahtar Kelimeleri ve En İyi Adsense Nişleri (2020)

Özellikle blogunuzdan yalnızca reklamlar yoluyla para kazanmak istiyorsanız, çevrimiçi para kazanmak oldukça zor olabilir.

Başarılı bir adsense yayıncısı olmak için çok fazla trafiğe ihtiyacınız olacak ancak sitenizde gösterilen reklamlarla etkileşime geçmek için de bu trafiğe ihtiyacınız var. 

Size ödenecek olan adsense TBM, yazdığınız konulara bağlı olacak. Bu yüzden en iyi ve en yüksek kazanç sağlayacak adsense anahtar kelimeleri belirlemeniz önemli.

Blog dünyasında, birkaç kuruş ödeyecek tıklamalar için yarışacak makaleler yazabilir veya stratejik düşünerek büyük paralar kazanacağıınız içerikler yazabilirsiniz.

İşte 2020 için en iyi 10 en yüksek ücretli adsense anahtar kelimeler (endüstri / nişe göre):

  1.  Insurance $59 TBM
  2.  Gas/Electricity $57 TBM
  3. Loans $50 TBM
  4.  Mortgage $44 TBM
  5.  Attorney $48 TBM
  6.  Lawyer $43 TBM
  7.  Donate $42 TBM
  8.  Conference Call $42 TBM
  9.  Degree $40 TBM
  10.  Credit $38 TBM

Bu adsense anahtar kelimeleri, neden bu kadar çok ödüyor?

Çünkü reklamların arkasındaki şirketler yüksek bir müşteri değerine sahip ve müşteri kazanmak için birkaç yüz dolar harcamaktan çekinmezler. Her şey iş ekonomisine dayanır.

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et