Teknoloji

2023’te Satın Alınacak Yapay Zeka Coinleri

Satın alınacak en iyi yapay zeka coinleri 2023 yılında neler olmalı sorusunun cevabını bu yazıda açıklıyorum.

Baştan belirteyim, bu yazı içeriği yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Çünkü yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz her zaman risk altındadır. Unutmayın!

Yapay zeka kripto para biriminde de kullanılmıştır ve yapay zeka, kripto para biriminin geleceğinde önemli bir yere sahip olacaktır. Bu teknoloji ana akıma adapte edilecek ve bu da yatırımcıların piyasaya dahil olması için ek fırsatlar oluşturacaktır.

Yapay zeka coinleri, altta yatan benzersiz teknolojileri nedeniyle artan talep için bir katalizör oluşturan coinlerdir. Bu coinler, çoğunlukla coinlerin farklılaştırılmış bir şekilde çalışmasını sağlayan algoritmalara dayanır.

Dünya, şimdi hangi kripto para biriminin 3,1 trilyon dolarlık pastadan bir dilim kazanacağını merak ediyor.

OpenAI’nin metin tabanlı aracı “ChatGPT” yaygın bir başarı kaydederken, yapay zeka (AI), dijital varlıklarla son aylarda giderek daha popüler bir tartışma konusu haline geldi. Bunu göz önünde bulundurarak, yapay zeka ile ilgili en iyi kripto para birimlerini çevreleyen performansı ve son gelişmeleri inceleyelim.

En İyi Yapay Zeka Coinleri (2023)

GRT

Yapay zeka ile ilgili kriptolar arasında bir pazar değeri lideri olan The Graph (GRT), blok zincirindeki verileri endekslemeye ve sorgulamaya yönelik yeni bir yaklaşım sunarak, her geliştiricinin alt grafikler oluşturmasına ve zincir üzerindeki verileri nasıl alacağını, dizine ekleyeceğini ve sunacağını tanımlamasına olanak tanır.

grt coin
GRT 30 günlük fiyat tablosu

Ocean Protocol (OCEAN)

Yapay zeka popülarite dalgasında yer alan bir diğer dijital varlık, geliştiricilerin belirli topluluklar için daha sürükleyici uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyan ve yakın zamanda büyük bir Ocean ONDA V4’ten geçen açık kaynaklı bir blok zinciri tabanlı veri alışverişi olan Ocean Protocol’dür.

ocean
OCEAN 30 günlük fiyat tablosu

Fetch.ai (FET)

Yapay zeka destekli eşler arası uygulamalar için otonom yazılım ajanlarından oluşan bir ağ oluşturmak üzere blok zinciri ve yapay zeka teknolojisini birleştiren Fetch.ai (FET), kripto topluluğu onun faydasının daha fazla farkına vardıkça etkileyici bir başlangıç ​​yaptı.

FET 30 günlük fiyat tablosu

Kriptoların fiyatı, projelerin gelişimine, popülaritesine, kripto piyasası ve makroekonomik manzara hakkındaki genel düşünce gibi dış etkenlere bağlı olarak değişebilir. Bununla birlikte, yukarıda belirtilen AI odaklı dijital varlıklar, 2023 ilerledikçe yatırımcıların dikkatini çekmeye değer görünüyor.

Yapay zeka paralarının beklenen değeri 2023 yılında 5,5 milyar dolar olup, önümüzdeki yıllarda yıllık bileşik büyüme oranı (CAGR) [%59] artacaktır.

Kripto Para Balon mu?

Kripto paranın patlamayı bekleyen bir balon olduğunu söylemek, internetin geçici bir heves olduğunu söylemekle aynı şeydir. Bugün bildiğimiz şey, kripto para birimlerinin, bilgisayarları işlemleri doğrulamak ve coinlerin değerini ortaya çıkarmak için karmaşık matematik işlemleri gerçekleştiren madenci adı verilen bireyler veya gruplar tarafından gerçekleştirilen iş karşılığında sunulduğudur. Ve yapay zeka (AI), daha iyi madenciler ortaya çıkarmada çok önemli bir rol oynuyor.

Araştırmacılar, yapay zeka kripto paralarının 2023 yılında birincil ödeme şekli olarak kullanılacağına inanıyor. Yapay zeka paraları üzerine birçok geliştiricinin bu hayali mümkün kılmak için çalıştığı bilinen bir gerçek. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: https://finbold.com/top-5-artificial-intelligence-ai-cryptocurrencies-to-buy-in-2023/

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et