Eğitim

2022-2023 Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 1. Dönem 2. Yazılı Soruları

2022-2023 eğitim öğretim yılı Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Yazılı Soruları, 1. dönem 2. yazılı sınav sorularıdır.

2021-2022 eğitim öğretim yılı Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 1. dönem 2. yazılı sorularını burada paylaşmıştım. İnceleyebilirsiniz.

Yazılı sorularını, hem MEB yeni öğretim programından hem de 6. Sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım (SıfırBir Yayınevi) ders kitabından yararlanarak hazırladım. Yazılı; çoktan seçmeli, açık uçlu ve boşluk doldurma sorularının tümünü içeriyor. Dönem konularının tümünü kapsıyor. Yazılı sorularını PDF formatında hazırladığımı da belirtmek isterim.

Bu eğitim öğretim yılında 7. ve 8. sınıflara girmediğim için onlar için yazılı soruları hazırlamadım. Fakat daha önceki yıllarda paylaştığım yazılı sınav sorularından faydalanabilirsiniz.

Faydalı olması dileğiyle. Eksik, hata veya önerileriniz varsa lütfen yorum kısmından yazarak bana iletin. Katkılarınızı önemsiyorum.

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 1. Dönem 2. Yazılı

5. SINIF

6. SINIF

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et