Eğitim

2019 Yılı Hour of Code Teması Belli Oldu

Merhaba! Geçen yıl Hour of Code of yaratıcılık teması, küresel olarak öğrencilere bilgisayar bilimlerini kullanarak teknoloji oluşturma konusunda ilham verdi. Sadece Code.org‘da öğrenciler 55 milyonun üzerinde proje üretti!

Bu yıldan itibaren, Hour of Code, yeni bir tema ile öğrenci yaratıcılığına ilham vermeye devam edeecek: Computer Science for Good (İyilik için Bilgisayar Bilimleri).
#CSforGood

Hour of Code (Kodlama Saati), yerel bir sorunu çözmek için uygulamalar yazmaktan küresel zorlukları gidermek için veri biliminde yenilikçi fikirleri kullanmaya kadar, dünyamız üzerinde olumlu bir etki yaratmak için bilgisayar bilimlerini nasıl kullanabileceğimizi vurgulayacak.

Bu yıl CS Eğitim Haftası 9-15 Aralık tarihlerinde önceden planlandığı gibi yapılacak.

Etkinliklerden haberdar olmak içn sosyal medya hesaplarını takip edin ve Hour of Code‘unuzu paylaşın! Özellikle sınıf videolarınızı, fotoğraflarınızı ve öğrenci projelerinizi paylaşmanız harika olacak. Sosyal medya hesaplarınızda aşağıdaki hashtag’leri kullanarak paylaşım yapın:

#CSforGood #HourOfCode 

9-15 Aralık tarihlerinde bir Kodlama Saati organize edin ve aşağıdaki linkten kaydolun:

http://go.pardot.com/e/153401/2019-10-15/n25hmj/583688449?h=2Xc3PDo1jW0cnFny4iribAjnzORG-mV8gkRVcZDPS-g

ÖNEMLİ: Kod saatine kayıt 12 aralıkta kapanıyor.

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et