MS Office

Publisher 2010 İndir

Yeni tasarım araçları, daha özgür bir biçimde denemeler yapmanıza ve daha renkli tasarımlara imza atmanıza olanak sağlar. Daha önce “Publisher Ne işe Yarar?” makalesinde kullanımından özetle bahsetmiştim.

Publisher 2010 ile Neler Yapabilirsiniz?

Resim değiştirme:
Tüm resimlerinizi Publisher’daki tek bir tuvale alın ve basit bir sürükle-bırak hareketiyle bunları tasarımınıza ekleyin veya çıkarın. Doğru resmi bulmak için zaman kaybetmeden deneme yapın.

Efektler:
Metinler, şekiller ve resimler için, bunları destekleyen diğer Office uygulamalarında sunulan efektler gibi çalıştıkları için tanıdık gelen yumuşak gölgeler ve yansımalar gibi araçlarla bağ ve tarz alternatifleri gibi OpenType özellikleri de dahil profesyonel görünümlü efektlerden faydalanın.

Çevrimiçi resimler:
Facebook, Flickr ve diğer hizmetlerdeki çevrimiçi albümlerinizi aramak ve resimleri önce masaüstü, dizüstü veya tablet bilgisayarınıza indirmek zorunda kalmadan doğrudan belgeye eklemek için Publisher’ı kullanın.

Resimli arkaplan:
Fotoğraflarınızı yüksek çözünürlüklü sayfa arkaplanı olarak kullanın, yayınlarınız profesyonel ve zarif görünsün.

Adres mektup birleştirme:
Tanıdık mektup birleştirme araçlarına fotoğraf ve bağlantı ekleyerek bültenlerinizin, kartlarınızın ve e-postalarınızın kişiselliğini artırın.

Postalar sekmesi:
Kişiselleştirme için ihtiyacınız olan her şey tek bir yerde: Şerit.

Basitleştirilmiş paylaşım:
Belgeleriniz varsayılan olarak buluta kaydedilir. Paylaşım ve işbirliği için bir bağlantı göndermeniz yeterlidir.

Fotoğraf yazdırma:
Tüm sayfalarınızı JPG gibi ortak bir resim biçiminde kaydedebilme özelliği sayesinde, mükemmel görünümlü yayınlarınızı veya fotoğraf albümlerinizi herhangi bir matbaada yazdırmak artık daha da kolay.

E-posta:
Bir sayfayı e-posta olarak paylaşın ya da yayının tamamını e-posta iletisiyle (HTML olarak) gönderin: Tüm sayfalar sizin için tek bir iletide birleştirilir.

Kaynak

Publisher

Publisher 2010 Ücretsiz Deneme Sürümü İndir

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et