Yazılım

2017 Best of Apps Listesinde 2 Türk Yapımı Uygulama

Google, 2017 Best of Apps listesini yayınladı. Bu listede iki tane de Türk yapımı uygulama bulunuyor. Bu uygulamalar: Scode ve A Word Game.

Scode, öğrencilerin ilgi alanlarına göre oluşturulmuş senaryolarla kodlama eğitimi sağlayan bir mobil platform. Futbol senaryosunda ilerlemek için futbolcu hayatını kod yazarak ilerliyoruz. Scode şuanda 65 binden fazla kullanıcıya sahip. Hem Android hem de IOS platformunda yayında. Scode, Best Of Apps’te “EN YENİLİKÇİ UYGULAMALAR” da yer buldu.

best of apps

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CodeFiti.Scode

IOS: https://itunes.apple.com/us/app/scode/id1279798950?ls=1&mt=8

Best of 2017

A Word klasik kelime oyunlarının aksine sizlere daha karmaşık ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatır. Amaç, altıgen harflerden oluşan bulmacalar içerisinde verilen konuya uygun kelimeleri bulmak, puanları ve rozetleri toplamaktır. A Word ile kelime avlayıp, zeka ve beyin egzersizi yapabilirsiniz. A Word Kelime Oyunu, türkçe kelime bulmaca ve sözcük oyunları seven herkes için tasarlanmıştır. 5.7 milyon indirmeyi aşmıştır. A Word, Best of Apps’te “EN İYİ OYUNLAR”’da yer buldu.

a word

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=co.fourapps.awordgame

IOS : https://itunes.apple.com/us/app/a-word/id1189770320?ls=1&mt=8

best of apps

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et