Site Tanıtımı

2015 Kameralı Sohbet Sitesi

Yeni yıla girerken 2015 yılının son anında sizlere tanıtacağımız yeni bir canlı sohbet sitesi vardır. Web site, arkadaşlarınızla görüntülü olarak sohbet etme olanağı taşıyor. On binlerce web üyesi ile belkide arkadaşlık ortamı kurabileceğiniz en seviyeli ve nezih ortamlardan birisi, site karmaşık yapıdan daha çok sade bir chat tasarımını benimsemiş. Hemen ana sayfada canlı sohbet edebileceğiniz rumuzlar mevcut durumdadır. Sohbet etmeden önce üye olmanız gerekmekte çünkü site tamamen üyelik sistemine dayalı olmakta. Merak etmeyin sitede üye olmak için belirli bir ücret ödemenize gerek yok. İlk zamanlarda sitenin tanıtımı için olsa gerek site kurucuları siteyi tamamen ücretsiz duruma getirmiş. Bence bu fırsatı kaçırmadan hemen siteye üye olun.

*üyelikler 2015 yılı boyuncada ücretsiz duruma gelecek. Son 1 ay da aktif üye olan sayısı 80.000 i bulmuş durumda. Sitede sadece Türkiye’den arkadaşlar yok dünyanın her yerinden arkadaş bulabiliyorsunuz ve beğendiğiniz profil ile direk olarak görüntülü sohbet*edebiliyorsunuz. Arkadaş ortamınızda bulunduğunuz andan itibaren binlerce kişi ile bir arada sohbet ortamı kurabilirsiniz. *Birbirinden farklı insanlarla sohbet etmek canlı dünya ile çok kolay. Sizlerinde 2015 yılına gireceğimiz şu son günlerde mümkün olduğunca aktif olarak bulunan bu siteye girmenizi diliyorum. Canlı dünya ile ilgili her türlü bilgiyi iletişimi site adresindeki iletişim mailinden ulaştırabilirsiniz.

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et