Genel

Football Manager 2012 Geliyor!

\"footballFootball Manager 2012\’nin çıkış tarihi belli oldu: 21 Ekim.

Football Manager 2012 oyununun PC ve Mac sürümleri 21 Ekim 2011\’de piyasada olacak. Çıkış tarihi, Football Manager 2012\’nin yeni özellikleri ve yapılan geliştirmeler duyuruldu. Oyunun demosu ise çıkış tarihinden kısa bir süre önce yayınlanacak. Oyunun fanatikleri demodaki kayıtlı oyunlarına Football Manager 2012\’de devam edebilecekler.

Football Manager 2012 PC ve Mac için, Sports Interactive tarafından geliştiriliyor….

Football Manager 2012, tüm Avrupa\’da büyük liglerinden de dahil olduğu dünya çapında 50\’den fazla milletin yer aldığı, herhangi bir kulübün kontrolünü ele geçirmek için oynanan bir oyun. Kimin oynayacağını, kimin yedek kulübesinde oturacağını, konum, taktik, takım konuşmaları, yer değiştirmeleri ve yan perde yönergelerini yönetiyorsunuz. 3D maç motoru ile canlı takip yapabiliyor ve patron olarak da takımın tam kontrolüne sahip oluyorsunuz.

3D Maç iyileştirmeleri ile yeni animasyonlar, yepyeni bir kalabalık sistem, gelişmiş hava sistemi, daha fazla stadyum, iki yeni kamera – \”Hedef arkasında\” ve \”Yönetmen Camı\” – ve diğer tüm kamera açılarını izleyebilir ve oyunu her yönüyle analiz edebilirsiniz.

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et