Genel

2011 Araba Fiyatları

\"arabaAlfa Mito\’nun 2011 modeli çok can yakacağa benziyor. Sunroof ve navigasyon eklenen, otomatik vites özelliği gelen yeni Alfa Mito aynı sınıftaki rakiplerine fark atmış durumda. Fiyat/performans açısından rakipsiz olan Alfa Mito\’nun satış fiyatı ülkemizde 45 bin lira. Bu yazımızda araba fiyatları ile ilgili ufak bilgiler vereceğiz. Alfa Romeo\’nun Mito\’dan sonraki modeli olan Alfa Giulietta ise 55 bin civarından satılıyor ancak full donanım ve en üst düzey özellikleri tercih ederseniz fiyat 60 bin liraya kadar çıkıyor. Yine de BMW gibi rakipleri düşünüldüğünde uygun bir fiyat diyebiliriz. Opel\’in yeni Astra modelinin fiyatı da 35 bin liradan başlıyor. Aile arabası kategorisinden çıkıp spor bir araba görünümü sunan Astra ile piyasaya yeniden hızlı bir giriş yapan Opel 2011 için özel indirim kampanyalarıyla da müşteri çekmeye çalışıyor. Güncel araba modelleri ve araba kampanyaları için size az sonra bir adres vereceğiz. Detaylı bilgileri o adresten alabilirsiniz. Ancak öncesinde Alfa Romeo\’nun 100. yılını kutlamak istedik. İtalyan fenomeni olan bu marka gerçekten de araba dünyasında çığır açmış ve modern çizgileriyle günümüz arabalarının dizaynının oluşmasında büyük bir etken olarak dikkat çekiyor.

2011\’in Mart ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde ikinci el araba fiyatları da indirimlerden nasibini almış durumda. Sahibinden gibi açık arttırma sitelerinden alınan son ikinci el araba fiyatları verileri için http://www.arabafiyatlari.gen.tr sitesini öneriyoruz. Ayrıca bu sitede güncel araba kampanyaları, araba modelleri, araba indirim fırsatları ve güncel haberleri okuyabilirsiniz. Sitenin ana sayfasında güzel bir Alfa Mito fotoğrafı var. Bu arabadan da az önce az buçuk bahsetmiştik. Umarız alacağınız arabayı önce bu siteden araştırır ve daha sonra pişman olmazsınız.

Web Tasarım

2011-araba-fiyatlari

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et