Eğitim

2015 İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları Bitiyor!

Öğretmenlerin 2015 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları 26 Mayıs tarihinde sona eriyor.

Başvuru yapmayan öğretmenler için son başvuru tarihi 26 Mayıs. Öğretmenlerin, 2015 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları ise 29 Mayıs tarihinde açıklanacak. İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme işlemleri valiliklerce 29 Mayıs 2015 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 15 Haziran 2015 tarihinden itibaren başlatılacaktır.

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme kapsamında görev yeri değiştirilen öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri iptal edilmeyecek. Öğretmenlerin, başvuru yaparken bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. Ancak bunlardan, yer değiştirmeleri gerçekleştirildikten sonra yürürlükteki yönetmelikte belirtilen mazeret durumlarından biri oluşanların atamaları, görev yerlerinden ayrılmamış olmaları kaydıyla iptal edilebilecektir.

2015 İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları Duyurusu

Ankara İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri Hakkında Duyuru

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et