Eğitim

2014 Eğitim Öğretime Hazırlık Ödeneği Ödenmeye Başladı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yayınladığı genelgeye göre her yıl öğretmenlere ödenen eğitim öğretim hazırlık ödeneği 16 Eylül tarihinden itibaren itibaren ödenmeye başlanacak. Mutemetler tarafından sistem girişleri yapılıp bankalara bildirimi yapılan ödemeler brüt 850TL. Yani 2014 eğitim öğretim ödeneği ne kadar sorusuna cevap arayanlar için Brüt 850TL olan miktar, kesintilerden sonra öğretmenin eline geçen olan ise Net 843,55TL.

eğitim öğretim ödeneği

Kamu Görevlilerinin Geneline ve Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklara İlişkin 2014 ve 2015 Yıllarını Kapsayan 2. Dönem Toplu Sözleşme’nin Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme bölümünün Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği başlıklı 12 nci maddesinde, 657 sayılı Kanunun ek 32 nci maddesinde öngörülen öğretim yılına hazırlık ödeneği; 2014 yılında 850 TL, 2015 yılında 950 TL olarak ödenir. hükmü yer almaktadır.

Emrah

1981 Samsun doğumlu ve Gazi Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunu. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Yazar, WebMaster, Blogger, SEO eğitmeni. Araştırmacı, sinema sever, fitness yapar, farklı doğal güzellikleri keşfetmeye bayılır.

Yorum Yap

BULANCA sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et